Sparris, helt enkelt

När mina föräldrar var och hälsade på hade de med sig sparris som min pappa odlat. Den var helt fantastisk! Sparris är något som jag tycker är otroligt gott och man behöver inte konstra till den så mycket. Vi åt den smörsvängs med lite parmesan. Mer än så behöver det inte vara... Bryt av den nedersta delen, den är träig och trådig och koka sparrisen i saltat vatten tills den börjar mjukna lite, ca 3-6 minuter beroende på hur färsk den är.




Kommentarer
Postat av: KarinW

Vad härligt med hemodlad sparris, tror inte det är något jag ger mig in på. Mumsiga matbilder som vanligt!

2011-05-31 @ 21:34:08
URL: http://chiliconkarin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Mat & dryck bloggar
Bloggportal länksamling
Matbloggstoppen