Söndagsbrunch

Dagens helgbrunch blev en härlig smörrebrödsbuffé. Lite pill att göra med det blir väldigt fin, och väldigt gott! Ett gott danskt rågbröd samt en massa, massa olika pålägg är vad som behövs...





Leverpastej, ättiksgurka, gelé av sky (kan köpas i danmark eller i vissa butiker i sverige, eller göra själv) och rostad lök



Matjesill, gräddfil, gräslök och rödlök



Rostbiff, remouladesås, rostad lök, persilja, rödlök och rädisa


Kommentarer
Postat av: Mårtenssons kök

Vilken härlig buffé, den hade man minsann inte tackat nej till!

2011-05-09 @ 20:44:49
URL: http://martenssonskok.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Mat & dryck bloggar
Bloggportal länksamling
Matbloggstoppen