Nyårsbrunch

Att samla alla sina vänner på nyårsaftons dag för en brunch innan man drar iväg på olika middagar är ett otroligt trevligt sätt att inleda nedräkningen för det nya året. Det blir lite jobb, men med goda förberedelser och gott sällskap i köket är det inte alltför jobbigt!







Chili, prinskorv, bacon och äggröra



Rödbetsgravad lax, fantastiska färger.
Gör enkelt som en vanlig gravning med 0,5 dl salt och en dl socker samt krossad vitpeppar. Riv sedan en rå rödbeta fint och klappa in laxen. Låt ligga i 2-3 dagar.





Gubbröra, tonfiskröra, skagenröra, fetaröra, hummus och sillar. Rörigt?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Mat & dryck bloggar
Bloggportal länksamling
Matbloggstoppen