Vårkänslor
Denna salladen gjorde jag med kyckling, fetost, avocado och valnötter. Till den gjorde jag en senapsvinägrett.
Lagom till en stor salladsskål
3 msk olivolja
1,5 msk vinäger (jag använde en blandning av rödvinsvinäger och sherryvinäger, men balsamvinäger eller vitvinsvinäger går också bra)
1,5 tsk dijonsenap
1 tsk honung
salt och peppar
Blanda ihop allt och vispa runt oordentlig så dressingen emulgerar. Blanda i din sallad.
Haller med om att man andrar smaker och vill ata lite lattare nu nar varmen kommer fram. Har har vi runt 20 grader under dagen, helt underbart!
Din sallad ser rktigt god ut, maste se till att kopa hem ingredienserna och testa;)
Ha en harlig kvall,
Nena
Haller med om att man andrar smaker och vill ata lite lattare nu nar varmen kommer fram. Har har vi runt 20 grader under dagen, helt underbart!
Din sallad ser rktigt god ut, maste se till att kopa hem ingredienserna och testa;)
Ha en harlig kvall,
Nena
Haller med om att man andrar smaker och vill ata lite lattare nu nar varmen kommer fram. Har har vi runt 20 grader under dagen, helt underbart!
Din sallad ser rktigt god ut, maste se till att kopa hem ingredienserna och testa;)
Ha en harlig kvall,
Nena
oj forlat, vet inte vad som hant men ser nu att jag skrivit tre ganger;( Forlat, ville inte spamma!
Kramisar
Textur är nästan lika viktigt som smak.
Kramisar!
så gott!