Enklaste pastan

Hittade en burk semi-torkade körsbärstomater som jag ville testa och slängde häromdagen ihop en pastarätt som blev väldigt lyckad.



3-4 port

ca 400 gr kyckling (jag använde faktiskt färdiggrillad, eftersom jag hade bråttom...)
6 champinjoner
1 gul lök i skivor
2 klyftor hackad vitlök
3 msk semi-torkade körsbärstomater
1 msk Ajvar
2 dl grädde
1 burk creme fraiche

Börja med att steka kycklingen om du använder rå kyckling. Stek sedan med alla grönsaker och de semi-torkade tomaterna, och fräs lite.



När allt fått lite färg, lägg i grädde och creme fraiche samt en sked ajvar (ungersk paprikaröra), salt och peppar. Smaka av och låt allt småputtra lite medan du kokar pastan. Snipp, snapp, färdigt!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Mat & dryck bloggar
Bloggportal länksamling
Matbloggstoppen