Skärgårdssill

Skärgårdssill... Visst, midsommar är över, men man behöver väl inte sluta äta sill för det? Sill är gott, punkt slut. Om ni inte vill äta mer sill i sommar, kan ni ju spara receptet till jul, för den här sillen var jätte-, jättegod!



Använd den inlagda sillen härifrån eller köp 5-minuterssill om du inte orkar lägga in själv. Har du bara en inlagd sill går det på några minuter!

Inlagd sill i bitar, avrunnen, lagom för en burk (ca 4 inläggningsfiléer)
2 dl creme fraiche
1 dl majonäs
1 burk stenbitsrom
1/2 dl hackad dill
1/2 dl hackad gräslök
1/2 dl finhackad rödlök

Blanda ihop alla ingredienserna till såsen och vänd sedan försiktigt ner den avrunna sillen. smaka av med salt och peppar. Häll upp i en fin burk och njut!


Kommentarer
Postat av: Nena

Ahh vad gott det ser ut, alskar sill!! Ska se om jag hittar inlagd sill har i Italien annars ska jag se till att fixa det sjalv:))

2010-06-29 @ 15:50:13
URL: http://www.paradiserecipe.com
Postat av: Emma

Vilken underbar blogg! Blir sugen på allt :)

2010-06-29 @ 20:20:51
URL: http://candyho.blogg.se/
Postat av: Emmas Kök

Ser mycket gott ut!

2010-06-29 @ 22:14:48
URL: http://emmaskök.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Mat & dryck bloggar
Bloggportal länksamling
Matbloggstoppen