Enklaste pastan
Hittade en burk semi-torkade körsbärstomater som jag ville testa och slängde häromdagen ihop en pastarätt som blev väldigt lyckad.


3-4 port
ca 400 gr kyckling (jag använde faktiskt färdiggrillad, eftersom jag hade bråttom...)
6 champinjoner
1 gul lök i skivor
2 klyftor hackad vitlök
3 msk semi-torkade körsbärstomater
1 msk Ajvar
2 dl grädde
1 burk creme fraiche
Börja med att steka kycklingen om du använder rå kyckling. Stek sedan med alla grönsaker och de semi-torkade tomaterna, och fräs lite.

ca 400 gr kyckling (jag använde faktiskt färdiggrillad, eftersom jag hade bråttom...)
6 champinjoner
1 gul lök i skivor
2 klyftor hackad vitlök
3 msk semi-torkade körsbärstomater
1 msk Ajvar
2 dl grädde
1 burk creme fraiche
Börja med att steka kycklingen om du använder rå kyckling. Stek sedan med alla grönsaker och de semi-torkade tomaterna, och fräs lite.

När allt fått lite färg, lägg i grädde och creme fraiche samt en sked ajvar (ungersk paprikaröra), salt och peppar. Smaka av och låt allt småputtra lite medan du kokar pastan. Snipp, snapp, färdigt!



Kommentarer
Trackback