Rhode Island
På spisen puttrar just nu en texas no-bean chili. En härligt mustig och stark köttgryta som ska koka i ca 4 timmar till. Det händer dock ibland när man kokar långkok att man blir hungrig under tiden. Då kan man ju alltid svänga ihop en liten tonfisksallad med Rhode Island dressing...


En enkel Rhode Island gör du så här:
1 dl Majonäs
1/2 dl gräddfil
1/2 dl chilisås
ca 1 msk pressad citron
1 stänk worchestershiresås
1 stänk tabasco
1 msk av någon billigare cognac eller eau de vie (kan uteslutas)
salt och peppar
Bara blanda ihop alla ingredienser!
Texas chili-receptet återkommer jag till när den har kokat klart...
1 dl Majonäs
1/2 dl gräddfil
1/2 dl chilisås
ca 1 msk pressad citron
1 stänk worchestershiresås
1 stänk tabasco
1 msk av någon billigare cognac eller eau de vie (kan uteslutas)
salt och peppar
Bara blanda ihop alla ingredienser!
Texas chili-receptet återkommer jag till när den har kokat klart...
Kommentarer
Postat av: Nena
Haller ocksa pa att laga pasta sas till ikvall men det blev lite goda mackor som mellanmal eftersom vi blev hungriga:)))
Trackback