Pilgrimsmusslor

Pilgrimsmusslor är fantastiskt goda. Man bör inte konstra till det för mcket med tillbehör utan försöka hålla smakerna rena och milda. Stek musslorna ca 30 sekunder per sida och servera genast. Jag pressade i en halv citron i smöret från stekpannan och naperade över musslorna samt serverade med forellrom och ärtskott och körvel. Svårare än så behöver det inte vara... Kom bara ihåg att färska musslor är mycket godare än de frysta...

En enkel, vacker och alldeles perfekt förrätt!


Kommentarer
Postat av: Nena

Haller helt klart med, gott nar man inte blandar for mycket utan haller det ganska neutralt! Riktigt smaskigt:))

Ha en underbar kvall!

Kramar,

Nena

2011-03-02 @ 22:16:07
URL: http://www.paradiserecipe.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Mat & dryck bloggar
Bloggportal länksamling
Matbloggstoppen