Bacon-brist

Det har varit bacon-brist här i bloggen den närmaste tiden... Konstigt nog har jag inte lagat så mycket mat med bacon på några dagar, men det beror inte på att jag är i någon bacon-svacka utan snarare på slumpen. Måste nog springa till affären och köpa några paket... Bättring utlovas, men helgen blir det dock skaldjur.

Kommentarer
Postat av: Mor igen

En trevlig entrérätt med BACON!!! gjorde jag igår: 1 skiva chêvre per pers kläs med 2-3 skivor BACON så det blir så täckt som möjligt. Gräddas i 250 grader o 3-4 minuter, inte mer. Läggs omedelbart på en bädd av skuren blandad salld (maché, rucola, vanlig), grovt hackade valnötter och tärnade, urkärnad tomat, dressad med lite olivolja och balsamvinäger. Servera bums! (AoM, förstås)

2010-02-06 @ 12:37:51
Postat av: Karin

Det blir väl så med det mesta i matväg nuförtiden. Man är "periodare" när det gäller vissa råvaror.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Mat & dryck bloggar
Bloggportal länksamling
Matbloggstoppen