Nyårsbuffe, förslag 2

I ett tidigare inlägg skrev jag hur man gör laxroulader, och jag kom att tänka på att de passar bra på en nyårsbuffé. Skär dem tunnt och lägg dem på en bruschetta eller en bit kavring, klicka lite rom över samt en dillvippa...



Kommentarer
Postat av: Birgitta Höglund's Mat

Hej. Tack för din kommentar hos mig. Vad kul att läsa en Kockblogg. Du har mycket gott här inne.



Jag jobbade som Kock och Köksmästare i 18 innan ryggen pajade. Nu är jag sjukpensionär, men har hittat tillbaks till matglädjen tack vare bloggen.



Laxroulader med pepparrot, hade jag som Nyårsförrätt, när jag jobbade i Åre, som Köksmästare på Årekläppens Fjällhotell, tror det var -94.

Oxfilé med Café de Parissås och en Kanelparfait med Glöggsås minns jag att jag hade efter.

Ha en trevlig helg./ Birgitta

2009-12-11 @ 14:15:23
URL: http://birgittahoglundsmat.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Mat & dryck bloggar
Bloggportal länksamling
Matbloggstoppen